Lomamökkivälitys Pohjois-Karjalassa

Pohjois-Karjalan laajin valikoima loma-asuntoja

VisitKarelia Sales Oy on alueellinen loma-asuntojen välittäjä. Välitämme mökkejä ja lomahuoneistoja ainoastaan Pohjois-Karjalassa ja Heinävedellä yli 40 vuoden kokemuksella.

Välitettäviä loma-asuntoja on noin 200. Näistä loma-asunnoista puolet sijaitsevat Kolin alueella.

Työntekijämme ovat alueemme asiantuntijoita. Voimme palvella myös kaikissa aluetta ja mökin ympäristöä koskevissa kysymyksissä. ”Me tunnemme tarjonnan” on palvelulupauksemme.

Varaukset Online-järjestelmällä, verkostot koko maahan  

Reaaliaikaisen online-varausjärjestelmämme avulla asiakas voi varata loma-asunnon mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi myyntisihteerimme palvelevat asiakkaita sähköpostilla ja puhelimella.

Varausjärjestelmän löydät osoitteesta: visitkarelia.store. Lomamökit löytyvät myös visitkarelia.fi sivuston verkkokaupasta muun Pohjois-Karjalan matkailutarjonnan ohella.

Teemme loma-asuntojen välityksessä yhteistyötä valtakunnallisen Lomarengas Oy:n kanssa. Voimme laittaa välitysmökkimme ristiinmyyntiin Lomarenkaan sivuille, jolloin ne ovat myös Lomarenkaan varausjärjestelmässä ja välitettävä kohde saa laajemman näkyvyyden.

Markkinoimme lomamökkejämme esitteissä, uutiskirjeissä, erilaisissa kampanjoissa, ilmoituksissa ja netissä hakukoneoptimoinnin ja hakusanamainonnan avulla Suomessa ja ulkomailla. Asiakkaistamme yli 60 % on ulkomaalaisia. Suurimmat kansainväliset asiakasryhmät ovat venäläiset, sveitsiläiset ja saksalaiset asiakkaat.

Omistajalla oma liittymä varausjärjestelmään

Varausjärjestelmässämme on omistajaliittymä, jonka kautta jokaiselle loma-asunnon omistajalla on salasanalla suojattu yhteys oman loma-asunnon varaustilanteeseen. Näin omistaja näkee oman loma-asuntonsa varaustilanteen ja asiakastiedot aina kun haluaa.

Tämän maksuttoman järjestelmän avulla omistaja voi myös tehdä omia varauksia loma-asuntoonsa. Kun asiakkaalle lähetetään vahvistus loma-asunnon vuokraamisesta, asunnon omistaja saa sähköpostiinsa tiedon uudesta varauksesta. Jos omistajalla ei ole sähköpostia, laitamme tiedot asiakkaista perinteisesti postitse.

Loma-asuntojen luokitus

Vuodesta 2012 alkaen olemme käyttäneet samaa järjestelmää loma-asuntojen luokitteluun kuin Lomarengas Oy. Myyntihenkilömme luokittelevat välitykseemme siirtyvät loma-asunnot, kun he käyvät tutustumassa kohteisiin paikan päällä. Luokitus on omistajalle maksuton palvelu.

Yhteistyön aloittaminen ja oman lomamökin antaminen välitettäväksi

Jokainen välitettävä loma-asunto tarkistetaan paikan päällä. Samalla selvitetään omistajan tai kohteen huoltajan kanssa kaikki välitystoimintaan liittyvät yksityiskohdat. Loma-asunnosta otetaan sekä sisä- että ulkokuvia markkinointia varten. Vuokrahinnat sovitaan, kun yhteyshenkilömme on käynyt tutustumassa kohteeseen. Loma-asunnon omistajan kanssa teemme kirjallisen välityssopimuksen. Sopimus on voimassa toistaiseksi, ellei jompikumpi osapuoli irtisano sitä kirjallisesti vähintään 5 kuukautta ennen uuden sopimuskauden alkua. Sopimuskausi alkaa tammikuun 15. päivä.

Loma-asunnon vuokra kattaa asunnon vapaan käyttöoikeuden, polttoaineen lämmitykseen, valaistukseen sekä ruuan valmistukseen, sauna- ja takkapuut, saunomisen, vuodevaatteet, ruokailuastiat ja siivousvälineet sekä rantamökeillä soutuveneen käytön ja veneen koon mukaan riittävän määrän pelastusliivejä.

Oletko kiinnostunut loma-asuntosi välitysmyynnistä kauttamme? Ota yhteyttä:

> Joensuu, Tarja Harinen 050 349 6009, sales@visitkarelia.fi
> Koli, Päivi Mänty 050 408 1051 tai koli@visitkarelia.fi