Ajankohtaista

Bókun ja Finnair: Matkailupalvelujen digitalisoinnin työpaja

01.11.2017

Bókun ja Finnair: Matkailupalvelujen digitalisoinnin työpaja

Etsitkö tuotteillesi uusia kansainvälisiä markkinointikanavia? Haluatko olla mukana matkailualan johtavassa digitaalisessa kehityksessä?

Kutsumme sinut Finnairin ja Bókunin järjestämään ilmaiseen työpajaan, jossa tutustutaan Bókunin ohjelmistoalustan mahdollisuuksiin ja toimintaan. Tilaisuus on tarkoitettu mm. hotelleille, ohjelmapalveluiden tuottajille, nähtävyyksien myyjille, aktiiviteettien tarjoajille. Tilaisuudessa myös mukana pohjoiskarjalainen alueellinen matkailuorganisaatio Karelia Expert Matkailupalvelu Oy, joka toimii matkailualan pilottina Bókunin käytönotossa Pohjois-Karjalassa ja Lakeland -alueella. Tule kuuntelemaan lisää!

Järjestämme tilaisuuden Kuopiossa 15.11.2017
Paikka: Kylpylähotelli Kunnonpaikan auditorio
Aika: klo 09.00-12.00

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.

Sitovat ilmoittautumiset keskiviikkoon 8.11 mennessä. Tilaisuuden alussa on kahvitarjoilu.

Finnair ja islantilainen matkailualan ohjelmistoalustan tarjoaja Bókun aloittivat yhteistyön, jonka tarkoituksena on vauhdittaa suomalaisen matkailutarjonnan digitalisointia, ja tuoda matkailuelämykset helpommin ostettaviksi kansainväliselle asiakaskunnalle.

Bókunin kehittämän myynti- ja sopimuksenhallinta-alustan avulla erilaisten matkailuaktiviteettien ja elämysten tarjoajat voivat saada tuotteensa varaustilanteen sähköiseen muotoon, tuoda sen helposti kuluttajan ostettaviksi omilla tai muiden palveluntarjoajien nettisivuilla, vastaanottaa maksuja ja hoitaa sopimuksia muiden toimijoiden kanssa.

Voit myös käydä etukäteen tutustumassa aiheeseen osoitteessa;
https://www.youtube.com/watch?v=Un2X9zhSmoM

TERVETULOA!

Takaisin arkistoon